Srpski - English

Pretraga

15. MEĐUNARODNI SALON STRIPA 2017.

15. MEĐUNARODNI SALON STRIPA, koji organizuje i vodi Srećna galerija Studentskog kulturnog centra Beograd, kao svoj redovni redakcijski program, biće održan od 28. septembra do 01. oktobra  2017. godine.

OBAVEŠTENJA O PROGRAMSKOJ SARADNJI

PRIJATELJI SALONA STRIPA 2017.

MEĐUNARODNI SALON STRIPA SKC BEOGRAD, kao najsveobuhvatniji projekat devete umetnosti kod nas, profiliše strategiju umrežavanja svih relevantnih činilaca iz sveta stripa i srodnih medija kao PRIJATELJA SALONA u zajedničku inicijativu nagrađivanja najtalentovanijih i najboljih strip autora, učesnika konkursa tekućeg festivala.
PRIJATELJI SALONA mogu biti strip izdavači, antikvari i firme iz sveta devete umetnosti i srodnih umetničko–tehničkih disciplina.
Prijavljivanje ZA DOGOVOR oko saradnje se vrši do 12. juna 2017. slanjem e-mejla na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa naznakom PRIJAVA ZA PRIJATELJA SALONA STRIPA 2017. U mejlu je potrebno navesti ime i kontakt adresu, kao i opis  predviđenih nagrada, po karakteru delatnosti (poklon izdanja, objavljivanje radova, stručni kursevi i sl.).

Opširnije...