Srpski - English

Search

OBAVEŠTENJA O PROGRAMSKOJ SARADNJI

PRIJATELJI SALONA STRIPA 2017.

MEĐUNARODNI SALON STRIPA SKC BEOGRAD, kao najsveobuhvatniji projekat devete umetnosti kod nas, profiliše strategiju umrežavanja svih relevantnih činilaca iz sveta stripa i srodnih medija kao PRIJATELJA SALONA u zajedničku inicijativu nagrađivanja najtalentovanijih i najboljih strip autora, učesnika konkursa tekućeg festivala.
PRIJATELJI SALONA mogu biti strip izdavači, antikvari i firme iz sveta devete umetnosti i srodnih umetničko–tehničkih disciplina.
Prijavljivanje ZA DOGOVOR oko saradnje se vrši do 12. juna 2017. slanjem e-mejla na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sa naznakom PRIJAVA ZA PRIJATELJA SALONA STRIPA 2017. U mejlu je potrebno navesti ime i kontakt adresu, kao i opis  predviđenih nagrada, po karakteru delatnosti (poklon izdanja, objavljivanje radova, stručni kursevi i sl.).

Read more ...

COSPLAY NA SALONU STRIPA U SKC-u 2017.

Read more ...

28.09.2017. (19:00 - 21:00)

MEĐUNARODNI SALON STRIPA SKC BEOGRAD, poziva sve pripadnike KOSPLEJ zajednice i sve zainteresovane da u četvrtak, 28. septembra 2017. od 19:00, uzmu učešće u:

OTVORENOM KOSPLEJ TAKMIČENJU

- Tema kospleja je svet stripa i fantastike - repertoar likova iz mangi, superheroja iz Marvelovog i DC-jevog univerzuma, junaci Vertigovih grafičkih novela, galerija Bonelijevih heroja, Asteriks, Obeliks i ostali karakteri francusko-belgijske škole, Princ Valijant, Modesti Blejz, Konan varvarin i druge retro ikone, i uopšte svaki lik živopisnog izgleda koji se u nekom trenutku prošetao kroz devetu umetnost.

Read more ...

15. MEĐUNARODNI SALON STRIPA 2017.

15. MEĐUNARODNI SALON STRIPA, koji organizuje i vodi Srećna galerija Studentskog kulturnog centra Beograd, kao svoj redovni redakcijski program, biće održan od 28. septembra do 01. oktobra  2017. godine.